Ugrás a tartalomhoz
dec. 23. 2011
Címkék: gondolatok

Bazmeg a Dopemant

Dopeman Fanyarország bohóca, ehhez nem fér kétség. Most éppen magát tűzte ki "a hatalommal való szembenállás első számú jelképévé". Ezzel semmi gond nem lenne, kell valaki, aki összegyűjti az emberek gondolatait. Azonban felmerül a kérdés, vajon Dopeman megfelelő-e erre a szerepre?

Határozottan nem!

A hét elején remélhetőleg hip hop történeti mérföldkő került fel az internetre, méghozzá a Tengeren innen, tengeren túl c. videóklip. A klipben Funktasztikus mellett az az Afu-Ra szerepel, aki közreműködött Jeru The Damaja albumokon, akinek gyakorlatilag Premier írta a debütáló albuma felét és a többi. Ez tényleg egy nagyon nagy dolog és remélem, nagyon sok ehhez hasonló közreműködés fog még napvilágot látni. A klip akkora visszhangot hagy illetve hagyott maga után, amire még Dopeman is felfigyelt, ő meg úgy döntött, egy kicsit ebben a szférában is őrjöng, eljátssza, hogy ő a területi basszájba nagy drogsztár, ezért a következőt írta ki facebook oldalaira:

Ez a csúnyabéka Funktasztikus vagy ki a flanc mit szenved én rajtam minden számában? Mi baja van ennek? Miért akar minden soha be nem futó madár az én szép széles hátamon fölkapaszkodni? Éld az életed bohóc és ne cibáld az oroszlán bajszát...:D

Hogy vajon miért ír ki ilyet? Vagy azért, mert bolond, vagy pedig azért, mert irigy. Funktasztikus nem egy soha be nem futó madár - ott futott be, ahol Dopimaci szeretne a legjobban befutni. Csak fáj neki, hogy itt mindenki hülyének nézi és igen, eltalálta, mindenki egy b-kategóriás - van a-kategóriás is? - fartúró hülyegyerek celebnek tartja, akinek abból áll a világ, hogy bulvárlapok címoldalán szerepeljen aztán néha a tv-ben valami rettentő okosat mondjon. Dopeman az, aki Funktasztikus hátán akar fölkapaszkodni. Ugyan Funktasztikus egy számban tényleg megemlítette Dopemant - a számból még klip is készült - de szeptember közepén, több, mint három hónappal ezelőtt került fel az internetre és senkit sem érdekelt, még Dopemant sem hozta lázba, csak így utólag, mivel Funktasztikus rivaldafénybe került az Afu-Ra közreműködés kapcsán. Azonban ez a hőbörgés nem fog nyilvánosságot kapni, mivel senkit sem érdekel, hogy a Hülyegyerek hogy oltogatja facebookon a Hülyegyerek által hülyegyereknek titulált embert.

Nagyon jól mondtad, Laci! Valamennyien egy senkiházi celebet, médiaszolgát, üresfejű suttyót látunk benned - fején találtad a szöget!

Az említett facebook állapotot én is kommentáltam, választ nem kaptam rá, viszont minden szónál sokatmondóbb az, hogy nemcsak kitörölte a hozzászólásom, még le is tiltott. És ez az ember akar a magyar demokrácia érdekében a tömegek élére állni? Itt még forradalmárból is fapados jut.

süti beállítások módosítása