Ugrás a tartalomhoz
jan. 22. 2011

Busa Pista interjú

Kb. egy hete volt alkalmam egy interjút készíteni Busa Pistával a Raphírek.hu számára. Köszönöm a lehetőséget Thamole-nak! 

Twix: A tavalyi év elég kemény volt számodra fellépések és albumok szempontjából egyaránt. A nyarat gyakorlatilag végig fellépéseztétek az Irie Maffiával, utána jött az általam korábbra várt egyéni berobbanásod a magyar hip hop köztudatba, legalábbis azokba a szegmensekbe, ahol eddig még nem ismerték a neved illetve az addigi munkásságod. Mivel tudnád összegezni a 2010-es teljesítményed? Milyen mértékben vagy elégedett magaddal? Milyen szempontból lehet ezt fokozni?
Busa Pista: 2010 számomra termékeny év volt, mivel fű alatt készült egy lemez a sajátomon kívül is,az ISZAP freejazz bandával. A Gyémántfatert szeretik a visszajelzések szerint,még Berlinbe is eljutott a cucc:) Még több stílussal fogom fokozni a következő lemezemet,ami Busás Haszon címre fog halgatni. Nem száz hogy nyárra elkészül, de igyekszem.

jan. 22. 2011

Tízes csomag

Bocsánat emberek, eléggé rapszódikus volt az utóbbi hetekben a vonal, amin ízlésben mozogtam. Valami jót próbálok meg összeszerkeszteni, remélem sikerül.

Norba km. NKS - Vakvágány

süti beállítások módosítása