Ugrás a tartalomhoz
sze. 10. 2011
Címkék: magyarország

Kész

Mint látszik, aktivitásom cseppet sem állt a magaslaton az utóbbi félévben. Ez annak köszönhető, hogy semmi értelmét nem látom a továbbiakban a magyar hip hoppal való foglalkozásnak, ugyanis egy nagy rakás szar az egész úgy, ahogy van, ezen nincs mit szépíteni és nem is érdemes.

Van egy oldal, amelyik oktondi módon, a magyar hip hop legalját képezve ontja magából az idióta rímek krémjét, akikkel azért nem érdemes foglalkoznom, mert hiába szajkózom, hogy nem lenne szabad nyomni őket, a tömeg mégiscsak ugyanúgy hallgatná. Ez vélhetően a magyar hip hop legalább 80%-át teszi ki.

És van a másik oldal, akik ugyan képtelenek újjal előállni, de ha valamit csinálnak, az bizony jól sikerül. Velük pedig azért nem érdemes foglalkoznom, mert

  1. Nincs közöttük új arc: az újak között kiábrándítóan sok a fabatkát sem érő hip háp repper, egy jó ideje már nem is érdekelnek, rájuk sem kattintok a csalódás megelőzéséért.
  2. Felesleges lenne hetente/kéthetente/havonta elmondanom, hogy az S-10, a Kriminal, a Wacuum és még 1-2-en érnek valamit, amikor semmi aktualitása nincs a dolognak.

A magyar hip hopban siralmas állapotok uralkodnak, emiatt pedig nem vagyok hajlandó foglalkozni vele, ha nem is véglegesen, akkor eléggé sokáig nem. Ez most nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonulok a hip hop bloggerkedéstől vagy hogy a blog megszűnik, csak azt, hogy deklaráltan nem érdekel a magyar hip hop és nem fogok írni róla ezentúl vagy ha igen, akkor az annyira lesz ritka, mint a fehér holló.

süti beállítások módosítása